domingo, 18 de marzo de 2012

La Tirabous en solitari

Desde que vaig veure el nou anunci del BMW serie 1 a la televisió,vaig decidir que tenia un nou repte per fer.Els qui coneixeu l'anunci sabreu de què parlo,els que no,podeu xafardejar AQUI.
Aquest dissabte li vaig ficar data per anar-hi,tot sol,com m'agraden aquestes vies,i tornar a gaudir del bon temps.
La via és bona i entretinguda,la roca no és tant dolenta com he llegit,suposso que és perquè sóc escalador de St. Llorenç i ja vinc rodat...
El primer llarg no té rés més especial que les típiques pedalades per caçar les extranyes assegurances.El segón té dos trams de lliure bastant interessants i un sostret que ens farà agafar una mica d'agilitat per després.Del tercer,millor no parlaré gaire,és el més dificil amb diferència,em va costar bastant.El quart és un d'aquells llargs que no s'obliden,tot hi l'aspecte,no és pas el més dificil de la via,sinó el més divertit i fotogènic.
Les dificultats en lliure no pasen del 6a+,i amb una dotzena de cintes,algún friend mitjà i gran i algún tascó a part dels pedals,ja farem prou per repetirla,però el millor de tot és el paratje que ens envoltarà i les vistes desde el cim.La ressenya la podeu trobar fàcil en algún altre bloc.

I com que una imatje val més que mil paraules,apageu llums,apujeu el volum i preneu el play!

6 comentarios:

mare dijo...

jo no entenc com pots agafar aquestes imatges de diferents posicions, si vas sol, sòn espectaculars,t'ho sa hagut de pencar molt pujant i vaixan.
t'envejo molt,enveja sana s'entén no??
felicitats per haver-ho aconseguit

Anónimo dijo...

que que opino ...massa bo!!
ets un crack!!
una pregunta? quan deixes la camera estatica com ho fa per fer zoomm tota sola?
moltes felicitats per l'activitat!!
sergi. Alella.

QUIMI dijo...

Hola mare,merçi pels comentaris.Com ja saps,els escaladors en solitari hem de repetir tots els llargs de la via.Donç quan puju de primer la deixo lligada en algún lloc i quan repeteixo el llarg de segón la porto al casc.Després a casa faig el montatje amb un programa.

Sergi!Go utilitzo la càmara GOPRO que no té zoom.LLavors el que faig és utilitzar un programa d'edició de vídeos anomenat Sony Vegas que hem permet donarli efectes de zoom entre moltes possibilitats.
Jo m'ho prenc com un altre hobby.
Merçi,aviam si ens veiem!

Anónimo dijo...

Graaan!

Anónimo dijo...

Bonita via nen , valla vistas, enhorabuena
Y el video estas echo un crackk
saludos

Anónimo dijo...

Impresionante Quim de verdad que te admiro mucho, eres un ejemplo a seguir, sigue asi crack. Rafa ;)