domingo, 22 de abril de 2012

Can caralleu '12

I per fí ha arribat el dia de la cursa! Ja en teniem ganes i després de recollir el dorsal i fer l'última pixadeta de quatre gotes començem a escalfar al voltant del camp de fútbol.

Dorsals personalitzats

Arc on es farà la sortida

Els companys són l'Aleix i l'Alex i intentarem anar junts tota la carrera,ja que així ens ho passarem millor.La tàctica serà sortir suau,tot hi saber que es faràn aglomeracions i embuts en diferents llocs del circuit,per poder acabar a bont ritme,i així ha estat.

Aleix fàs por,semblas un pro!!

Quan de temps sense col·locar-me un dorsal...

Torrebonica Team

Del cirquit dir que m'ha agradat moltíssim,explèndit balcó de Barcelona en nombrossos moments i senders d'aquells que fan que t'oblidis que les cames et demanen una treva.Potser l'unic que he trobat a faltar és que l'únic avituallament estigués situat més cap a l'equador de la proba i no al quilòmetre 4 (la cursa en tenia pràcticament 14).

Instants abans de la sortida.

Somriure de "vull sortir ja"...

Sortida imminent!
 Com he dit abans,el ritme que hem dut ha sigut perfecte per disfrutar de la proba i passar-ho de conya.Les aglomeracions en els camins estrets també serveixen per descansar una mica,ja que de vegades ens aturavem per fer una mica de cua en els embuts.Tot hi aixó hem fet un ritme de 6:18 minuts per quilòmetre (9 i pico km/h) que està prou bé.

Un moment de tranquilitat durant la cursa on he aprofitat per treure una foto.
El guanyador ha fet la volta en 58 minuts,nosaltres en 1 hora 25 minuts i hem quedat el 218,219 i 225.Algo molt curiós és que si haguessim acabat només 5 minuts abans haguessim entrat sobre la possició 150....L'any que bé segurament canviarem d'estratègia,jejeje.Aquesta ocasió erem 500 corredors.Donar les agràcies a tots els organitzadors en els diferents punts de control perquè no paràven d'animar en cap moment!

4 comentarios:

Aleix dijo...

Ha estat molt bé, era el meu primer cros de muntanya i la experiència m´ ha agradat!!
El recorregut estava molt ben pensat, i Collserola es molt guapo. L´únic punt negatiu a estat l´avituallament, que era massa d´hora, però bueno, en 14 km tampoc et deshidrates... jejejjeje
Estava molt ben organitzat, amb moltíssims controls (tots ells animaven com si fossin la teva mare, jejjeje), carreteres tallades en els punt de creuament, etc, a mes, la gent que ens creuàvem (principalment bikers) molt respectuosos (tot i haver-se d´esperar a que passessin 500 corredors).
L´any que ve, objectiu 150!!!

QUIMI dijo...

Ei Aleix!! Hi tant,molt ben organitzat.Tens raó amb lo dels ciclistes,però n'hi havia algún d'indignat per aixó...
Ara a per la proba de Rubí,que se'ns dubte crec que serà més dura tot hi ser més curta i menys desnivell,ja que la gent s'ho pren com un "sprint" i lo normal és seguir el ritme de la gent...
L'any vinent...objectiu 150!!

Lluís dijo...

Molt be cracs, em feu enveja sana, i mai mes ben dit, ja magradaria a mi poder correr 14 km!!
a per la propera!!

QUIMI dijo...

Lluís! Ja veig que tornes a tindre internet,jejeje
Mersi! tot és posar-s'hi.El primer dia ni de conya corriem 14 km,i menys per muntanya...