miércoles, 16 de mayo de 2012

Vieta a Sant Llorenç de Montgai

Per fí la cordada Valdivieso-Mayolas es torna a trobar.Aquesta vegada anirem a descobrir un lloc nou per als dos,la paret de l'Ós a Sant Llorenç de Montgai,i la via escollida és la Jordi-Andreu.


Paret de l'Ós i al fons la serra del Montroig en hdr.
La via ens ha agradat molt,no està tant sobada com havia llegit en alguns comentaris,però el millor de tot és el paratge que ens envolta constantment,encara no hem marxat i ja tenim ganes de tornar-hi.


Jo començant l'atlètic primer llarg

A lúltim llarg
El llarg estrella,el quart,l'ha fet el Sergi de primer i encadenant.És un d'aquells llargs on disfrutes cada metre intentant posicionar-t'he bé en els trams més tècnics de fisura,que tot hi no passar del 6a+ en algún punt t'ho has de currar per acabar amb una placa de V+ que fà que no vulguis arribar a la reunió.


Sergi afrontant el segón llarg

Començament del quart
Així que arribem a dalt després de dues hores i quart amb una mica de mal de peus per haver perdut la costum de fer tàpia....hi haurem de ficar remei...


A lúltima R

4 comentarios:

Lo Gall dijo...

Hola companys. Es agradable veure que algú descobreix la zona de Sant Llorençs de Montgai. Aprofiteu i torneu-hi sovint, hi ha unes escalades magnifiques. Busqueu informacio en els blogs de la xarxa perque algú va robar el llibre de ressenyes que hi habia al bar del Jaume. A tibar, amunt i crits. Lo SERGI.

QUIMI dijo...

Hola! Una de les coses que comentàvem era que molaria tindre tota aquesta roca més a prop de casa,que tant Montserrat també cansa!!
A tibar-li!!

Mingo dijo...

Celebro que t'agradi l'escola on molta gent de Lleida vam començar a fer els nostres primers pasos. Aquesta via era una de les grans fites.
Salut company

Anónimo dijo...

Eyyyy zorro!!! buena cronica a ver si volvemos pronto me gusto mucho la zona se ve que a ti tambien que volvistes el domingo fiera jajaja