sábado, 1 de septiembre de 2007

saque qui pugui !

Aquest dijous el Sergi i jo vam anar a trobar-nos amb el Ramon que viu a Taradell i es un altre incondicional de l'escalada,tant que li ha donat per obrir unes "mega-vies" en un modest sector a pro de casa seva anomenat Guoitallops.

Com podeu veure a la foto superior es tracta de dues vies amb les seves variants de sortida.La vermella es diu setze saques en honor a l'esforç del Sergi per poder encadenarla...i es tracta d'un 6b+ amb un llançament lateral desde una fisura no gaire bona de primera falange i on no saps benbe com colocar els peus.

La tarda va estar força entretinguda amb el caxondeo que corresponia.
Despres de catar la setze saques ens vam dedicar a intentar encadenar l'altre via (la de color blau) que personalment he bategat friki power! i on el grau no deu baixar de 7a.
Avanç de fer els pegues vam observar que un seguro mes no li aniria malament,i com el nom de la via indica,el poder friki del Ramon va fer acte de presencia i en un moment el teniem taladrant la roca per ficar un spit...

Despres de que el cargol de l'spit es partis,vam decidir ficar un seguro provisional amb un cordino (el de color taronja de la foto de sota).

I ja apurant els ultims moments de llum el Sergi ens va deixar sorpressos arribant alla on no ens pensavem que arribaria deixant clar que es un 7a amb moltes pòsibilitats d'encadenar en properes visites,i es que el poder friki...dona per molt!



2 comentarios:

Mohawk dijo...

Osti Quimi!, quines coses més precàries que feu, sembleu els del hard-grit!!

Per cert, amb aquest tipus de roca us anirien millor els parabolts, encara que siguin els curts, si el taladro no dóna per més... Així segur que no partiu el cargol de tan apretar, je,je,je...

Ens veiem fiera!!

QUIMI dijo...

Ok Mohak! Segur que ho posem en practica,tot i aixo els spits aguantaven uns bons saques als llençaments,jejeje