lunes, 27 de octubre de 2008

y nos dieron la una,las dos i las tres...

Dijous vam anar amb el Miki i el Jordi al audiovisual que presentaven els germans Pou a Barna sobre el seu projecte "siete paredes siete continentes".
No cal dir quina mena de bows estan fets aquests,ademés de congeniar molt be amb el públic,ens van firmar uns posters i vam poder parlar amb ells.

Ja el dissabte al matí anem el Sergi i jo cap al Serrat dels Monjos...si,un altre cop...crec que em fgare una cabana per allà i em quedare a viure jejeje
Aquest cop volíem probar la oferta especial 6c/A2,que en realitat d'A2 només en te els primers metres,pero com que nosaltres no n'em fet mai cap,donç ja ens anirà be que sigui curtet.


La vía comença en una petita bauma i el primer emplaçament que es veu per ficar un clau es força amunt,així que començem amb el bricolatje,trec la meva ungla i la fico en un furadet,hi penjo l'estreb i m'enfilo fins anclar-me a ella,buf,ja estic cagat i només soc a un metre del terra...
Ara ja puc ficar la "U" que tampoc em resulta gaire segura,ja que queda encarada cap avall...
Despres un plom per la dreta ...fico l'estreb al plom...aiaiai...remonto i m'enganxo a ell...procuro no mourem gaire i fico un friend una mica precari en un forat,d'aqui puc ficar un universal ben parit,despres un altre plom i sortir en lliure fins trobar l'espit...bua! quin cague,pero mola!
La foto de dalt i la de sota son del segon llarg de 6c,molt estetic (el llarg...)


Al Sergi li va costar menys recuperar el tram d'artificial tot i arrancar el plom mentre treia els claus,jajaja,un altre que proba l'elasticitat de la corda :D

El segon llarg es on recau la máxima dificultat de la vía,un 6c curtet no obligat bastant ben assegurat.Nosaltres vam fer un petit A0 d'un friend per pasar el pas clau,tot lo demès un disfrute de fisura totalment horitzontal.
A sota dos moments del Sergi,esto es arriba.......esto es abajo.....jajaja!Fora conyes,m'alegro que el teu dit estigui recuperant-se per fi Sergi!
A sota et penjo una foto on no surts caient... ;D


Del resto de la vía millor no parlar-ne,despres de començar el tercer llarg de 6a i comprobar els alejillos que te la placa prefereixo baixar-me fins poder cambiar-me a l'altra banda de l'esperó on hi pasa la pic-nic i que serà el nostre objectiu final per al dia.
No se,va ser un d'aquells moments que no trobes les preses que et donen la confiança per tibar,portant molts metres de fisura i cambiar a la placa tampoc mola,i ademès amb els "pisamierdas" que no em donen gens de confi...millor donar la volta,pero ja se sap,ara el cap no para:que si tindries que haber probat,que nomes es 6a...laralari...laralara...

8 comentarios:

PGB dijo...

Heeyy m'alegro pel Sergi que ja tingui el dit bé! ;)

I weno, aquests canvis de via a vegades van així. Quan un no té el cap clar millor guiar-se per l'instint. Recorda que la por ens manté vius! ;P

Ale Quim, a seguir fent metres!!! I percert... JO TAMBÉ VAIG ANAR A VEURE ELS POU!!! Que raro que no ens veiéssim! ;(

Quimi dijo...

Joer maxo! pues la primera pregunta que es va fer a la sala despres del audiovisual la vaig fer jo...estas una mica a la parra!!!

gatta dijo...

hola quimi, enhorabona pel post i pel blog! potser vas preguntar a l'iker:
" como un flaco como tú puede hacer esto? q comes?"
jaja!

Quimi dijo...

Siii...jajaja...espero que no s'ho prengues malament,pero es lo que pensava durant tota la presentació

VANE dijo...

BUENO JO TAMBE SOC PARTIDARIA DE QUE SI ALGO NO ESTA CLAR MES VAL FRENAR....I PENSO QUE AL NOI NO LI FARIA CAP GRACIA QUE LA PRIMERA PREGUNTA DESPRES DE LA PRESENTACIÓ FOS SOBRE EL SEU PES...A PART D´AIXO EL POST DE BARRIO SESAMO M´HA ENCANTAT!! ESTO ES BLANCO ESTO ES NEGRO!!

Quimi dijo...

Ostia! pos vaig sentir que tornarien a fer barrio sesamo per la tele...:D

oriol dijo...

eiiiiiii!!
Tius tius!!
¿Tot bé?

Aps.. i recorda (nota a la pell) que comença el fred... i amb el fred... comença també l'hora de l'Artifo a sacu, eh? jejejjejeje

Vinga, fins aviat,

QUO ...calentant motors...

Anónimo dijo...

va home quimi ACTUALITZA EL BLOG!!!

sóc el Miki.