lunes, 26 de octubre de 2015

GoPro 3

Aquest any 2015,tot i no haver acabat encara,ha sigut un bon any d'activitat a la muntanya.Corrent,en bici o caminant he pogut disfrutar com un nen.

Amb la bici i sempre en companyia de l'Aleix hem pogut fer rutes que fins ara ni ens ho plantejàvem,com la Orbea Monegros de 115 km de distància o la Volta a la Mola de 92 km i quasi tres mil metres positius.

Per fí he acabat de perfeccionar la nova tècnica a l'hora de córrer i quasi puc dir que he deixat enradera la meva lesió a les tíbies i la periostitis.Aquest estiu he pogut completar la volta a Montserrat corrent (transmontserrat) ,amb 25 km i més de 1500 metres positius o la cursa organitzada aquest octubre a Terrassa,la Half Drac de 25 km també i que và de Mura a Terrassa,acabant dins el top 30!

Al Pirineu ,tot i començar molt tard la temporada de caçar tresmils n'he pogut coronar més de 25,completant en temps récord (personal) algunes arestes en companyia del sempre motivador Pika.

Alguns projectes queden pendents encara,com aconseguir acabar una marató de muntanya,fer la Matagalls-Motserrat o la Pedals del Pedraforca.Tot arrivarà.

Així que deixo unes imàtges d'algunes sortides que he anat fent i grabant amb la Gopro,que ja sabeu que tot aixó de grabar i editar a mí em mola molt.Espero que l'any vinent,a la pròxima recopilació,la peque de la casa m'acompanyi en alguna aventura. :)

El vídeo és editat en HD,podeu escollir la màxima resolució a la rodeta de configuració.

 

5 comentarios:

Unknown dijo...

Com mlaaa jajajajaja
Surto jooo al text jijiij :P

Unknown dijo...

Genial el video!! Deunido quin any t´has marcat bou!!
Ara a preparar bé el 2016, que com a minim, hem de millorar el temps de la Volta a la Mola. jejejeje

QUIMI dijo...

Bousss!! mercis ;)

Si Aleix,la volta a la Mola en sub 7 hores,no? jejeje

Andreu dijo...

Vigila amb en Pika que et portarà pel mal camí!
http://orriusteam.blogspot.com.es/2010/03/maladeta-2010.html
Felicitats pels tresmils aconseguits i bona feina amb amb la Gopro.
Andreu

QUIMI dijo...

Hola Andreu.
De vegades,el mal camí mola més! tu ja m'entens...
Merci a tú per veure el vídeo ;)