jueves, 19 de abril de 2007

escapada a les gaites

Avui despres de currar he agafat els trastos hi he anat amb sed d'esportiva cap a les gaites.Com que vaig sol prefereixo pujar a sobre la tapia a peu i llençar la corda,despres rapelo per la paret i ho faig tot de segon amb el crol lligat a l'arnes,aixi disfruto mes de l'escalada mes compromesa per a mi.

Vistes de la mola desde el cim del cap de mort.

Primer he fet la Renom-Olmedo (en vermell),o mes coneguda com la de la cova de les gaites,que segons unes ressenyes que tinc diu que es un 6b,pero crec que no hi deu arrivar,al meu criteri esclar.Despres he provat la del costat,Paranoic-man (en blau),segons ressenya es un altre 6b,on tres panxes seguides et deixen K.O.,sobretot la ultima avanç de la R,per a mi bastant mes xunga que la seva veina,i aixo que tenen el mateix grau,(en teoria).

Autofoto de despedida amb la roca de l'esquirol al fons.

7 comentarios:

Mohawk dijo...

Je,je,je... la Renom sempre l'havíem cotat de 6a+ i la Paranoic de 6b+, no es poden comparar, je,je,je...

A tibar-li fiera!

PGB dijo...

Heheh tinc ganes d'anar a fer la Renom! ;) i weno, la Paranoic man m'hi posâré algun dia pero... quasi que en top rope! :P

QUIMI dijo...

Ara cuadra mes mohawk....
De fet la paranoic nomes l'he provat una vegada de primer i vaig tindre un petit ensurt volador,en consequencia no la vaig encadenar.

Anónimo dijo...

Jo les cotaria de V+ i de 6c+

QUIMI dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
QUIMI dijo...

UF! Anonim:6c+?
Bueno,la veritat es que els ultims 3 o 4 metres son chungos,chungos,ademes a la roca se li acumula una especie de capa fina de molsa reseca que molesta bastant.

Mohawk dijo...

Ei Quim, he fet una entradeta sobre les Gaites al meu blog... ja m'han explicat el "misteri" de la Paranoic-Man...

A tibar-li!!