miércoles, 18 de abril de 2007

paret dels palestins

Poca activitat escaladora aquest finde.El diumenje vam anar a treure el cap la novia i jo a la paret dels palestins,lloc ideal pels matins de hivern i primavera on la temperatura es gairebe ideal.


Vaig fer la via numero 4 i 5 i despres amb la corda pasada vaig fer la via numero 6.En una horeta ho vam tindre enllestit.


* La ressenya de la paret ha sigut parida per l'amic PGB.

7 comentarios:

Mohawk dijo...

Ei Quimi, encara aguanten les reunions de cable de fre?, ja,ja,ja... en breu espero que tindreu bones noticies d'aquesta paret... el taladro acecha :P

Per cert, de les ressenyes del PGB, afegir que la 7 és més del que marca...je,je,je...

A tibar-li fiera!

PGB dijo...

Que no Mohawk que no! Grado duroooooo! xD

A veure quan es pot anar a fer forats i restaurar aquest interessant lloc! :)

jaumeplanellpiqueras dijo...

La Placa Sibarit és una bona alternativa per als del Vallès, sobretot les tardes d'estiu que ja no hi toca el sol; el nom de la zona és Placa Sibarit, inicialment, fa força anys si van obrir les primeres vies, poques i van quedar una mica oblidades, fins que un altre escalador li va donar l'espenta definitiva, aquest equipador, desconeixedor del nom de la zona la va batejar com a pared de los Palestinos, almenys així és com m'ho han explicat a mí, el Xavi de la Seu d'Urgell igual ens en pot donar més informació.
Felicitats pel Blog!

QUIMI dijo...

Ostia Jaime!sempre es venvingut algu que aporta culturilla al blog,jeje.

Mohawk!le reunions encara son d'aquelles que tens que escollir quin sera el lloc on aguantara millor el pes,tu ja m'entens...

PGB:En mohawk te rao,jo vaig sentir a una gent dir que aquella via no baixa de 7,jo les he encadenat totes excepte la num.7 que es despunta en cuant a grau.

Mohawk dijo...

Ei Quimi! Així has fet la Solitude?, que tal el alejillo del final?, ja,ja,ja... :P

QUIMI dijo...

Donç no m'enrecordo gaire,pero se que en aquella via uns escaladors hem van cantar els passos finals,potser per aixo s'hem va fer mes laight.:D
Igualment ara estic en mes baixa forma en cuant a esportiva que avanç,de segur que ara passaria bastanta por...

Xavi dijo...

Hola soc el Xavi de la Seu. Efectivament com molt bé diu el Jaume el nom original era placa Sibarit. Així la van batejar l'Amadeu i el "Baró" quan van obrir les primeres vies. Més tard el Manolo "el cojo" va acabar d'equipar el sector i el va reanomenar en un article del Desnivel com a placa dels "Palestinos". Jo crec que s'hauria de conservar el nom que van posar els primers aperturistes, però bé, si té dos noms tampoc passa res. Adéu.