jueves, 12 de abril de 2007

setmana santa a Granada

Aquesta setmana santa hem anat a visitar amb la novia els meus pares,que viuen en un poblet aprop de la costa de Granada.Com no,el divendres vam fer la visita obligada a l'escola de los cahorros,a les faldes de sierra nevada,on la meva mare despres d'un parell d'anys d'espera va poder tornar a provar l'escalada.

Panoramica del sector "palo".

Jo assegurant amb el meu pare de fotograf friki.

A la tarda vam anar en busca de millors temperatures cap a l'escola de los vados,gairebe a la costa.

Me mare trepant en un cuart del sector "carretera".

El dissabte i aprofitant les nevadetes caigudes a les ultimes hores vaig anar a treure el cap per l'estacio d'esqui de sierra nevada on hem vaig poder regalar amb la neu i el dia inmillorable.

Al fons i entre els telesilas s'intueix el pico veleta,a 3.398 mtrs.

El diumenje ja per ficar la guinda a les vacances vaig anar a fer en solitari la via "espeluznante" a la paret de la virgen a l'escola de "los vados".Crec que ha sigut la via mes dificil que he escalat sol en cuan a grau es refereix,on els tascons han treballat de valent tot i que la via esta totalment equipada.

El projecte realitzat:150 m. V+/6a/V/6a+. Tenint en compte que es sabut per tots que els equipadors van cotar quasi un grau per sota tots els llargs,no esta malament.(La foto es de fa dos anys,en el meu primer intent amb el meu germá Lluis).



Aqui despres de baixar de la tapia amb el sector "la canal" darrere meu.

1 comentario:

PGB dijo...

Carai, el retrobament de l'escalada de te mare segur que va valer la pena ;)

I si... a mi m'has posat les dents llargues amb l'skiada i l'escalada! :D Tu has tingut solet... aqui pluuuuja :_(


Apa quim! Bon finde!