lunes, 1 de octubre de 2007

mes trepades

El dissabte passat tot i la mala pinta que feia el dia,el Marc i jo vam quedar per anar a tastar el reequipament de la plca sibarit,de fet vam esquivar la tempesta per els pels.
Vam fer un V+ per escalfar(dels de la dreta) i ens vam posar a montar la Que no me llamo Leira,un 6b,i despres la Solitude,un 6b+,Totes molt ben reequipades,pero i la reunio??Encara hi han els espits pre-historics,i nomes hi ha un spit nou al costat que ademes se li mou la xapa...
De totes maneres va ser un mati profitos tot i no sortir ningun encadene important.
A la foto el Marc superant el sostret de la Solitude.

Aquesta tarda he obert el bagul dels records fent la meva primera(i molt esperada) ascensio a la castellassa de can torres amb el meu germa Lluis.
La via a sigut la Normal,molt facileta,pero es tractava de disfrutar.

A la foto de sota,el Lluis(amb texans...) sortint de primer de la segona reunio,despres d'un munt de messos sense escalar.

Aqui el menda fent el pas de cambi de paret amb un pati força impressionant.

El rapel no ha sigut meing aburrit,i ens ha permes observar "les entranyes" de la castellassa.

En definitiva molt content de les sortides mes recents,ja que la meva tendinitis esta remitint a un bon ritme i puc disfrutar de la roca,ara amb moltes mes ganes.

3 comentarios:

MSN dijo...

Amb tot el patiment del sostret eh!! Esta ben parida la Solitude, a veure si el pròxim dia encadeno aquesta i les seves veïnes!

Salut i blocar!

Mohawk dijo...

Gent! Que la FEEC ens deu material! Dues reunions, en especial, je,je,je, la de la Solitude i la de la Pagès Urbà!

La Solitude ara té dos parabolts de més... el del cantell del sostre no hi era, per això hi ha un cordino al parabolt anterior, je,je,je... m'he fet un fart de recollir maillons allí, ja,ja,ja...

A tibar-li fieres!!

QUIMI dijo...

Ei Mohawk!
Donç llavorç si que estara ben parit el reequipament,la veritat es que ara a la Solitide no pasas gens de por,nomes pasas patiment ;D