sábado, 6 de octubre de 2007

via laponia,150 m.V+/Ae

Aquest mati hem anat a visitar la regió d'agulles,en concret hem anat a la portella superior a fer la via laponia,motivats per les referencies d'altres blogers.
A sota les agulles de montserrat ens donen la benvinguda.

La via es força entretinguda i sobretot ens ha semblat facil,nomes algun pas aillat de V+ ens a fet suar una mica,pero es aixo exactament lo que voliem avui,ja que fa força mesos que no fem via llarga.

A sobre el perfil aproximat de la via.
Hi ha qui tot i estar adormit per haber matinat no dubte en fer el gracios amb una teranyina força gran,jeje

El primer llarg d'Ae com a minim es curios,ja que comença dins d'una grieta-cova,una manera un pel heavy d'escalfar per aixo...

La via esta super assegurada,extrany per ser a montserrat,a vegades costava de distingir l'artificial de l'escalada en lliure.

Un cop al cim la foto de rigor,amb la meva bosa del carrefur per ficar el magnesi,ja que la bona estava al cotxe,o aixo creia fins que hem guardat els trastos i la he vist al fons de la motxilla!!
En definitiva una via super recomanable per escalar una estona sense cap mena de compromis,sempre que es domini minimament l'artificial equipat.
Aixo si,millor dur una baga o algun "trasto" per pujar els ultims cinc metres avanç del cim,ja que es l'unic tram una mica "pelat".

P.D:
Aquest dijous passat aprofitant els dies que hem dona la empresa per haber-me fet parella de fet amb la Vane,vam anar a veure el saló internacional de cine erotic de Barcelona (FICEB),que la veritat,no se que te d'erotic el festival,jo diria que es sexe pur i dur (no es que em queixi),donç va estar be la cosa,pero els 25 euros que val la entrada faran que m'ho pensi l'any que be.
Almeing em vaig endur un petit record,jejeje

4 comentarios:

Mohawk dijo...

Curiós això de penjar-se "descuelgues" pels pits,ja,ja,ja

La Laponia és molt guapa, en lliure surt 6b+ i el primer llarg és força espectacular, felicitats per la via... i pel "fet" de ser parella, ja,ja,ja...

A tibar-li fiera!

PGB dijo...

Carai Quim, lo millor de la cronica... el FICEB! hahah :P

Enhorabona pel fet de ser parella oficialment ;)

Gatsaule dijo...

Trobo la teva parella molt canviada, deu ser pel casament ???

Realment la foto és gairebé idèntica, ja veig que per poc no ens retrobem !

QUIMI dijo...

Merçi a tots!
la veritat es que no se quin dels dos dies m'ho vaig pasar millor :P