jueves, 11 de octubre de 2007

vilanova de meià

Com em va dir en Gatsaule a la trobada blogger,ja fa molt que no feia una solitaria,i tenia raó,aixi que aquest dimarts vaig ficar-hi remei.El meu desti: la paret de la roca dels arcs a Vilanova de Meià.
Un dels meus objectius ha estat fer una via on els friends tinguessin que treballar de valent,ja que desde que els tinc no els he pogut estrenar decentment.
La primera via va ser la Tarrega .V,190 m. amb dos claus a tota la via i reunions desequipades (de color blau a la foto).

La veritat es que es una via que ha complert molt be les meves inquietuds,poc compromis,itinerari molt llogic i es deixa assegurar molt be.
La via la vaig escalar amb la companyia de tota una familia de mosques,que crec que eren totes del clan de les colloneres...

Despres d'acampar i pasar la nit al costat de la font de la figuera,em vaig despertar amb ganes de fer algo amb mes ambient,ja que la via feta el dia anterior va ser una mica "descafeinada" en quant a ambient vertical.
La solucio va ser escollir una via mes equipada pero que em proporciones mes verticalitat i emoció,i la afortunada va ser la via musical expres 6b+,225 m.(V+ obligat) ressenyada en vermell a la primera foto.

Donç les sensacions fortes no es van fer esperar i van arribar al segon llarg on s'ha de superar un sostre i on recau la maxima dificultat de la via (foto de dalt),esclar que tambe es pot superar en Ae,i es que quant escales sol no mola fer-se l'heroi...

El tercer i el cinque llarg van fer les meves delicies com ha escalador,progresant en uns llargs sostinguts de cinque grau i sobrepasant passatges deplomats amb força pressa.
La via esta bastant ben assegurada,i la ressenya que surt a la guia de Vilanova de Meia no diu que es necesiti ningun "estri" extra,cosa que no es gaire coherent perque l'ultim llarg que son 35 metres de IV nomes hi han dues expansions.Si tenim en compte que portem quasi 200 metres a sobre els braços (en el cas dels solitaris 400) i 4 hores i mitja de trepada o que pot trencar-se alguna presa,jo recomanaria algun friend,QUE TAMPOC PESEN TANT!!!

A la foto de dalt estic a l'arribada de la de la Tarrega despres de tres horetes de via,(autofoto).
Cal dir que el descens per la part dreta de la tapia es bastant rapid,sobretot perque es tan dret que baixes la mitat lliscant amb el cul per terra...!!

6 comentarios:

Mohawk dijo...

Olé! La Musical en soloing, que professsional!!

Tot i que per àligues m'agraden més les del final de l'anterior post, ja,ja,ja...

A tibar-li fiera!!

PD: Diumenge vaig a fer la 3era república a les Onze Hores, si et vols apuntar....

PGB dijo...

Carai Quim! T'estàs superant en el soloing! :D Puto amo!!! molt bé molt bé enhorabona per la Musical express! I també per estrenar els friends a la Tàrrega ;)

A veure si ens veiem aviat! :D

QUIMI dijo...

La veritat es que a mi em costa mes fer un 7a d'esportiva que pujar en solitari per aquestes vies,esclar que el risc es diferent...
Merci per la invitacio Mohawk pero diumenge tinc dinar familiar a Barcelona.Ja trobarem un altre dia ;D

MSN dijo...

Aqui també hi han mosques colloneres? No seran de la familia de la de Les Paparres? jejeje

Molt ben parit el paredón!

Gatsaule dijo...

Quimi, em trec el barret per l'activitat, quin nivell !!

Per cert, no són àligues, són voltors. Devien veure la possibilitat de fer un bon àpat a costa teva !!

QUIMI dijo...

Baja....sempre s'apren algo amb aixo d'internet.Ja deia jo que donaven moltes voltes damunt meu...