sábado, 24 de noviembre de 2007

les agonies

En una galaxia molt,molt llunyana...on un dia es van alinear tots els astres formant un trebol de cuatre fulles i on les parets d'un determinat lloc es fonien amb els colors explendits del cel enlluernat per la bona sort...un escalador humil amb la millor companyia posible va lograr un dels seus objectius a llarg termini que poseia i que ara ha estat vençut.
Donç be! Tornant una mica a la realitat aclarare una mica aquesta intro.
El lloc descrit anteriorment es el sector de les agonies i l'escalador humil que a lograt el seu projecte perseguit durant alguns anys (sense encegar-me gaire) he estat jo!
I es que aquest dissabte he quedat amb el Marc (MSN) i la Lidia per tantejar les vies d'aquest sector.

La idea era escalfar en les vies de la cara oest on sembla ser que hi ha alguna via nova,o almenys algun reequipament,ja que un munt de parabolts lluents apareixien per la paret.

A continuacio vam dirigir-nos cap a la cara oposada on hi ha una de les tapies amb mes ambient de la muntanya,varis sets i vuits resideixen aqui esperant ser encadenats,i aqui es on entrem nosaltres.
Despres de que el Marc quedes impresionat al coneixer el lloc no feia gaire,quedavem per tornar a probar la no hagas bromas que extraploma.A la foto de sobre s'em veu atacant el sostre situat als primers metres,on recau un dels passos mes dificils de la via: un bidit batejat per el Marc com "el bidedo de la muerte" i on tens que fer un llençament amb peus no gaire bons per sortir de la panxa.
A sota el Marc començant amb les primeres presses del recorregut i de moment memoritzant tots els moviments per futurs encadenes que segur que no tardaran en apareixer.

La sequencia de passos on he caigut les ultimes deu vegades i que esta situada a nomes una xapa de la R,aquest cop la he afrontat d'una manera diferent obtenint aixi la solucio del problema.A sota estic jo finalitzant la via i xapant a la reunio intermitja on surt grau de 7b.Si acabes de pujar resulta ser 7c/c+.

La veritat es que hi ha diferencia d'opinions en alguns escaladors si fins la primera reunio es 7a+ o 7b,pero esclar...si tothom se la anota com 7b...jo no sere menys!!
A sota el Marc en busca del bidedo de la muerte!!


En definitiva supercontent de "treurem aquesta via de sobre",tot i que seguire tornant a visitar,en busca de mes projectes,aquesta llunyana galaxia on sembla que el temps i els problemes no importen a l'hora de passejar-te per aquests murs tant especials i atractius .

9 comentarios:

Gatsaule dijo...

Collons Quimi, ja domines el 7b ? D'això se'n diu progrés !

Mohawk dijo...

Felicitats fiera!

Ara a per la segoan reunió!!

;)

MSN dijo...

Segueix així makina!
Ara hauràs de provar alguna de les vies veines no? Hi ha un 7a+ a l'esquerra que et crida!! jeje

PGB dijo...

Enhorabona Quimi!!!!!!! Quina ilusió assolir un projecte eh? :)
Recordo quan ens vem coneixer i em vas ensenyar les Agonies, que jo em barallava amb els V+ de la zona fàcil i tu amb el Sergio anaveu a per les "palabras mayores" :)

A mi m'han dit que els graus de les Agonies estan colladíssims perquè son vies que a l'estiu es fan moltes vegades per pillar pila.

Els locals se saben els mil-i-un trucs i tenen les mil-i-una seqüències òptimes per facilitar els encadenes. Però pots comptar que es un 7a+ o 7b durissim!

Ara a posar-te un altre objectiu de seguida! A seguir tibant bou!

Anónimo dijo...

DE 7B NADA YO LA HE ECHO Y ME PARECIO UN 6C DE CANTO..........

QUIMI dijo...

Gracies a tots!!pero que quedi clar que el meu grau assolit de debo esta moooolt per sota del d'aquesta via eee...
ANONIMOOO!!Se te ve el plumero Sergio!!Que mala es la envidia eee???Bueno,a partir de ahora yo la sigo intentando hasta arriba y asi podemos seguir dandole a la misma via!

Jortx dijo...

Felicitats tros de bou, fa quatre dies estaves tocat i has tingut la força per tirar endavant i oita, assolir un project!

Que sigui el principi d'una bona temporada hivernal!

jclaramunt dijo...

Moltes Felicitats màquina! Com les gasten a les Agonies, quins desplomillos! Un dia m'hauràs d'ensenyar les vies fàcils, que m'han dit que n'hi ha alguna eh!
Salut

zombi dijo...

eiii!!!!!!!!!!!
moltes felicitats bouuuu!!!haveure si coincidim algun cop i ens fas de guia a les agonies!!!!!!
no paris amb els proyectes,tros de makina!!!!!
salut i roka!!!