miércoles, 21 de noviembre de 2007

punta serreta

Aprofitant la visita dels meus pares per les terres catalanes ,no podia deixar pasar l'ocasio de fer algo que feia temps que em venia de gust...compartir cordada amb la meva mare en alguna via de Sant Llorenç!
Desafiant el fred de dissabte al mati (cinc graus al sol) vam encarar la muntanya direccio la Punta Serreta on hi ha una via que en principi reuneix les caracteristiques adequades per el dia.

Despres de 50 minuts de pujada a peu (vam haber d'aparcar al parquing de les agonies) arribem a lloc i gracies al sol i als pocs nubols podem aprofitar un dia explendit amb vistes clares a la plana del valles.

La escalada la vem fer de forma curiosa,i es que jo obria els llargs escalant amb el soloist i me mare els recuperava assegurada per mi amb el gri-gri,aixi en cas de caiguda no fariem l'efecte "politxa",ja que pesa força menys que jo.
La veritat es que la dona em va sorpendre un altre cop,no direm els anys que te pero direm que va neixer a l'any 53 que queda millor... Exceptuant un parell d'A0 es va polir la via amb força soltura per haber escalat cinc vegades contades a la vida.

Tot i la roca pestosa present en quasi tot el recorregut i l'equipament de l'any de la mariacastanya(burils,filferros,spits rovellats...) va ser una bona experiencia esportiva-familiar.

Al acabar de fer el cim ens vam acostar a la Mola a veure els burrus (n'hi ha una que sels agues quedat tots...) i a acabar de fer temps per baixar a dinar.Un mati rodo!!

El diumenge vam anar amb la Vane i els meus pares a la diada de la colla castellera dels Minyons de Terrassa que actuaven al Raval de Montserrat.Crec que no va estar de les millors actuacions,pero com diu el meu germa Lluis i cap de colla dels Minyons (a la foto de sota) s'ha de valorar l'any sensè,no nomes un dia.


Foto del 5 de 9 apunt de carregar-se.

A la tarda ens vam ajuntar amb el resto de la colla per celebrar la diada i la fi de la temporada amb una bona butifarrada i caxondeo,aquest any tocava anar de piratas...

4 comentarios:

PGB dijo...

Hola Quimi!
Molt guai la Punta Serreta. Recordo haver-les passat una mica putes per sortir de la R2 pero en general, la via em va agradar prou :)

Salut!

PD: Ole la teva mare!!!

QUIMI dijo...

Si que es una mica fina la sortida de la R2,agafa mes verticalitat de sobte,ademes falta la xapa de l'espit en el pas clau,per el cargol si que i es...?¿?¿?
Jo crec que abans es pasava en artifo,perque et trobes a cada metre uns burins amb filferros.

jaumeplanellpiqueras dijo...

Ha de fer il.lusió poder escalar amb la mare, felicitats a tots dos.

jclaramunt dijo...

Quina canya la teva mare! Felicitats!