martes, 6 de noviembre de 2007

una mica de tot

Una mica de tot es el que he tingut aquest pont.Dijous vaig quedar per fer una rutilla amb bici amb l'Aleix el Marc i l'Alex.
El resultat va ser una volta de trenta quilometres: Terrassa,Can Torres,Castellassa de Can Torres,hermita de Les Arenes,Castellar (ja per carretera) i Terrassa.

I divendres vam optar per fer la ferrada de Centelles aquest cop cambiant l'Alex per el Cristian.
Lo millor de la ferrada sens dubte va ser el pont tibetà de 35 metres.
A la foto de sota el Cristian "desvirgant-se" en aquesta modalitat,(sense problemes).I a la foto seguent veiem algun tipus d'animal que no es conforma pasar el pont normalment...


Els trams verticals van fer suar a mes d'un ...eee??? Marc... :D

A sota l'Aleix en l'espectacular tram de l'escala penjada ja cap a la fi de la ferrada.

Despres de dues hores i mitja arribem dalt i ens jalem el merescut entrepa,havent tingut en instants anteriors que fen-se cami ocupat per una cabra cagadora amb cara de males intencions.No veas per on caminen aquests animals!!

El dia seguent vaig quedar amb el Marc (MSN) per fer una mica d'esportiva per els sectors que envolten Can Pobla,ja que jo nomes havia fet una petita incursio al diafragma fa temps,(si,ho se.4 anys escalant i no fer aquestes vies...te delicte!).
Les vies van ser:
-un 6a al sector de la cova del frare
-cinco contra el calvo,6b a la cova de frare
-black oout 6b+ a la sardineta de baix(feia molt que no en feia cap a vista)
-umma gumma 6a+ a la sardineta de dalt(amb una paradeta per rectificar passos...)
I uns pegues poc fructuosos a l'unicorn,7a+.Si algu sap el truquillu per pujar a aquesta via que m'ho diguiiiii!!!!

8 comentarios:

PGB dijo...

Ai ai ai aquests "dissipadors" no reglamentaris... ;)

Bé Quimi bé!!! Així m'agrada, apretant al Diafragma i Sardinetes!!!

Enhorabona per la BlackOut, un viote! :D i la Umma Gumma tractala amb carinyu que està reequipada per mi ;P té un passet putilla si no l'enganxes bé :)

Sobre l'Unicorn... quan sigui gran ja t'ho explicaré, de moment sóc un petit energümen encara! :D

Mohawk dijo...

Je,je,je... l'Unicorn.... Si fas servir el forat gran de la dreta, potser 7a, però si fas l'entrada original (recte sota la xapa), més 7b que 7a+ :P

Just sota la primera xapa hi ha un cantell romo molt dolent, l'agafes amb la dreta i ràpidament llances a mort l'esquerra a un cantell bo que hi ha uns 50 cm per sobre (tendència esquerra). En aquest cantell fas un canvi de ma, puges peus, mà esquerra a un bidit bo. Peu dret al cantell arrodonit de sota la primera xapa i mà dreta en un invertit molt bo de la dreta (pas llarg). D'aquí a la reunió sobre el 6b, però poc a poc, que surts tocat d'abaix. Bloquera 100%

Sort fiera!

jclaramunt dijo...

Apa ja saps tots els passos!
La cuatro contra el calvo em va agradar molt, tot i que no la vaig treure a vista, el flanqueig del principi és molt puta! Pel que fa a la Umma Gumma, que dir que no hagi dit en PGB alguna vegada, una passada els 10 primers metres, i si no pots resistir a la temptació i t'agafes a la sabina, meeeeeeeec!!! Has fet trampa!

QUIMI dijo...

Algu s'anima a posar en practica la clase del mestre mohawk??...
PGB?,Claramunt?
La veritat es que una clase practica no aniria malament tampoc!jejeje
Ara en serio,merçi per la chuleta mohawk,ja estic esperant el proper dia d'escalada per posar en practica l'asunto!

Anónimo dijo...

A veure si puges els vídeos, que n´hi ha algun d´interessant, sobretot el d´un personatge passant el pont nepalí mentre 8 persones a l´altre costat flipaven i feien apostes sobre si cauria o no....jejeje. La pròxima, la d´Oliana, no?

jclaramunt dijo...

Uiii! A mi em queda molt lluny, o fins i tot a l'infinit el 7a! Segurament no aixecaria el cul de terra...ara m'agradaria veure-ho el dia que ho probis.
Sort!

QUIMI dijo...

Ei Aleix! va estar be oi? tenim que fewr la d'Oliana,pero quant fagi millor temps que ara segur que ens morim de la rasca!!!

Claramunt:lo del 7a ho deia mig en conya,a mi tambe em queda lluny assolir de debo aquest grau,pero no renuncio mai a fotre uns pegues per probar sort..jejeje

MSN dijo...

Provar sort maleit... si estas fort com un puta! jeje
A on m'has de portar a fer uns pegues és a les Agonies, ja he provat el teu projecte i flipes nenng amb el bidedo asesino. Com t'ho fas per tibar fins a la repisa roma? No hagas bromas eh!