martes, 25 de diciembre de 2007

tercera republica en solitari

Ahir vigilia de nadal em vaig escapar sol a fer la via tercera republica a la paret de les onze hores,via que donada l'aproximitat del sector (a 20 minutsa de casa) omplia les espectatives per al dia.
El primer llarg esta excesivament precari,tant,que l'he fet integrament en A0's fins la primera R i deixant el lliure per a la remontada del llarg amb la sefuretat de la corda per dalt.

El segon llarg comença a millorar la roca i pots lluitar mes en lliure,tret d'una panxa on superas una franja horitzontal de fang i es millor tibar de cinta,pero igualment es un pas xulo.

Ja fins la R-2 amb roca inmillorable i on pots disfrutar del equipament extra de parabolts que te aquesta via.A sota he penjat la foto d'un codol amb forma força sensual que esta situat en aquest llarg,jo diria....talla 100-110.... :P

La via mante una sorpresa final amb la superacio d'una visera en Ae que sens dubte m'ha enganxat una mica en calçes,de fet no m'esperava que fos tant tecnica la sortideta del sostre,ni tan sols he pogut recuperar els meus estreps despres de pujar i els he tingut que pillar al repetir el llarg,on increiblement m'ha costat mes que al anar de primer,ara,que ja tinc ganes de repetir-lo ...



11 comentarios:

Raquel dijo...

Tela amb el sostrillo... i amb la meva paciència, que donat que la meva connexió és mooolt lenta els 9 minuts del vídeo s'han ampliat a 15 minuts!! Je, je!! Sort que saps resumir més que jo...
Felicitats per la via i per l'escapada pre-nadalenca!!

Mohawk dijo...

De fet el sostre no és problema, el que és un cristo és la sortida, ja que hi han dos parabolts massa junts i després no n'hi cap més per poder estirar, je,je,je...

El segon llarg surt 6b però la franja taronja és aleatòria, tot depén de si on poses el peu aguanta o no, sort de les assegurances, eh!

A mi em va semblar una bona via, llàstima de lo apretada que està, però igualment les altres no les fa ni dèu!

A tibar-li fiera!!

Willy dijo...

Ei molt be per la via!!
peleona no la sortida del sostre? es el que sembla al vídeo!
Bona any nou (que el Nadal ja sta passat!)
Apa a escalar i disfrutar però al lloro amb les roques descompostes.
xao
PD. jo a la tercera foto li posava un 120 que sempre queda més rodó!

Miquel Sabadell dijo...

Ei Quimi, bona feina!! d'això se'n diu aprofitar el nadal... sembla divertida i rapida aquesta via.. ja es veu que t'ho passes força bé fent el sostre..ostres quina manera més obscena d'agafar la roca, jeje! això demostra en que pensem quan escalem sols.. ara no ens parem a pensar que faràs quan et trobes un forat, jeje! bé és broma! apa bones festes i bon any!

PGB dijo...

Quimi, molt divertit el video! Si que dona guerra la sortida... joer! :P

Aquesta via em faria gràcia fer-la... però ara tinc ganes de fer coses en roca bona... deixem el podrit per més endavant ;)

QUIMI dijo...

MOLT BON ANY A TOTS!!!

Miquel...cuan trobo un forat es algo mooolt intim i "profund",que no puc explicar al blog,jejeje ;D

Llorenç dijo...

ep!!!te bona pinta, crec que ja l'he vist per alguna altre post! a veure si algun dia ens apropem per aquestes terres!!!

Guapo el video!

bon any!

Gatsaule dijo...

Celebro no sé l'únic que troba el primer llarg descompost i el sostre complicat de sortir-ne....

Les vies de Sant Llorenç en solitri, tenenun component de risc força alt per la roca, sort de l'equipament d'aquesta via !

jaumeplanellpiqueras dijo...

Hola Quimi, felicitats per la via i el teu bon humor! per cert, jo quan la vaig fer em vaig escaquejar de fer el sostre, hi ha una sortida en lliure molt guapa, quan ets a sota els bolts del sostre a la dreta hi trobes un spit que et protegeix la sortida en lliure, una bavaresa que permet tibar-li fort i sortir elegantment, ara que anant en solo millor per l'artifo.

jaumeplanellpiqueras dijo...

Ep, acabo de visionar el video, de primer em pensava que te n'havies anat!...però no! apareixes per fí!
En solitari vaja compromís no? quina currada sortir de la piscina...Felicitats per la via i la filmació.

Becki dijo...

Ep Quimi... he arribat al teu blog de rebot i... m'ha fet gràcia trobar-me un tocayo!!!

Jo estic tornant a la roca després de dos anys d'inactivitat per un pinyo...

Espero trobar-te per les nostres parets! :-)