viernes, 6 de junio de 2008

via flops

Si,ho se...ja era hora d'actualitzar el bloc,pero entre que no ha parat de ploure i que sembla que amb la pluja es tingui menys ganes de fer coses...donç aixó,que tampoc no he fet res d'interessant.
A destacar potser la sortideta de la setmana pasada amb el Sergi i el meu germà Lluis.Vam decidir fer la via Flops a les Onze Hores.

A sobre amb els preparatius per superar la primera rampa de tercer grau fins l'arbret on es monta la primera R,quina por de llarg! el vam fer desencordats i es desmoronava tot!
Una vegada començat el segon llarg (o el primer amb açegurances) la cosa no cambia gaire respecte al típic fang de la regió...més por...
A sota el meu germà començant el segon llarg ja mab roca acceptable.

De fet,a la meitat de paret vam decidir cambiar de via,els parabolts de "la tercera república" son un plat massa sugerent per no anar a tastar-lo.

Sense problemes ja arribem a sota de la visera final on muntem l'ultima reunió i disfrutem tots dels passos que ofereix aquest passatje,bè,quasi tots,el lesionat Sergi va preferir esquivar per la dreta i no forçar la butifarra que té per dit.
A sobre jo a la visera i a sota el Sergi mirant no se el qué...

La foto estrella se la ha endut el Lluis fent el tipic pas de cigonya.

1 comentario:

jclaramunt dijo...

Coi Qumi, tens a tota la familia escaladora...la teva mare, el germà...
Últimament el temps no ha perdonat! Molt bona la cigonya!