lunes, 25 de agosto de 2008

el retorno del quimi

Be! ja tornem a ser per aquí despres de voltar una mica per la península.Una primera setmana voltant pel nord visitant les principals ciutats del País Vasc i Cantàbria i com no,cuatre dies visitant els llocs més emblemàtics del Picos d'Europa.
A sota una foto mentre visitavem el parc natural i reserva animal de Cabárceno,un lloc sorprenent on els animals típics dels zoològics tenen grans extensions de terreny per viure.

També hem tingut temps de relaxar-nos a les platges del Cantàbric on pasàvem les hores fent coses que normalment no fas...(foto de sota)

I l'excursió estrella (per a mi) de les vacances va ser fer l'aproximació al Naranjo de Bulnes on ens vam quedar a dormir al refugi i vam baixar a l'endemà.

Aqustes fotos son de la caminada de quasi 4 hores que hi ha per arribar a peu de Naranjo,una delícia per als qui adoren les muntanyes i tot una gesta física per les que no tenen ningún interés en arribar allà dalt,pero es lo que té ajuntar-se amb una persona mig cabra mig mono... ;D


També vam estar entre d'altres llocs als Lagos de Covadonga i a Funte De.Diguem que vam rodejar tots els "Picos".
A la setmana seguent,que vaig estar per Terrassa,em va donar temps a fer una trepada en condicions amb el Miki a l'escola de Mont-Ral.I vam pasar tot el dia i ens va sorpendre el grau "apretadet" de les víes,pero ens va encantar el lloc i segur que tornarem a descobrir més sectors.A destacar el 6c de 25 metres a vista del mestre Miki despres d'haber provat 5 o 6 vies...aquestes series a la Soleia fan efecte e Miki!!



A sobre el Miki a la primera vía del dia.Un 6a+ que puja per l'esperó on tots dos coincidím que li falta un plus per estar ben graduada.
A sota jo tantejant un 6c que despres no encadenaría ni de lluny,pero segur que tornarem...



La meva tercera setmana de vacances torna a coincidir amb las de la Vane i tornem a carregar el cotxe enfilant cap a casa dels pares a Granada,per si feia poca calor...
La meva mare ja m'esperava amb l'arnés posat i un dels díes vam anar al parc natural del Torcal,a la província de Màlaga a fer unes apretadetes.


A sobre me mare escalfant amb un cuartillo de la zona assegurada per la Vane i a sota fent la vía veina de cinqué grau ja apunt de que el sol ens guanyés tot el terreny i donguessim per acabada la jornada.


Encara vaig tindre temps de fer una de les meves en solitari i vaig anar a intentar obrir una nova vía a l'escola de Los Vados,molt a prop de Motril i de casa els pares.
Vaig començar just al costat d'una caseta de llum que hi ha a la dreta de la nacional en direcció Granada.
Es la primera vegada que utilitzava els claus i van anar de conya.També portava cinc friends i els tascons,ademés de l'espitador que utilitzava cada 30 metres per ficar un spit (llógic) i així assegurar-me una retirada.
La roca d'aquesta tàpia en concret té molts blocs trencadissos i força matolls de punxes,pero l'ànsia d'obrir una nova vía em feia anar amunt,fins que a 15 o 20 metres d'acabar la paret em vaig trobar amb un mur massa precari per escalar-lo,i ja cansat del mateix tema vaig decidir baixar.
A sota el recorregut aproximat on el nivell mig deu ser el cuart grau amb passatjes de cinqué i una longitud d'uns 150 metres.

Així que després d'una setmaneta de relax,aquesta vegada pel sur,ja tornem a ser aquí per afrontar els últims set dies de tranquilitat laboral i de tranquilitat al volant,i es que he sumat vora els 6 mil quilómetres al contador del cotxe...bufff

7 comentarios:

Mohawk dijo...

Je,je,je... l'esperó de Montral és la Bad Religion, oi?, durillo com a 6a+, estic d'acord!!

Ara a relaxar-se i a donar-li pegues a la Tendones de Acero, que el dia que acertem el lance ens emportem un 7c/7c+ cap a casa!!!

A tibar-li!!

Anónimo dijo...

UNAS VACACIONES PERFECTAS, POR UN LADO MUCHO MOVIMIENTO PARA VER LA BELLEZA DEL NORTE, Y OTRA DE RELAX PARA DISFRUTAR DE TU COMPAÑIA.YA ESPERO LAS PROXIMAS CON GANAS!!
VANE.

PGB dijo...

Esteu fets uns bous!

Mola la teva via :) Es veu un traçat molt llògic!
Jo tinc vacances d'aqui... RESSS

susi dijo...

eiii quimi!!! soc la susi, ens vam coneixer al refu d'urriellu, jo anava amb l'uri.

han estat unes bones vacances... salutacions!!!!

QUIMI dijo...

Mohawk:Envíam un emilio si vas per la tendones,aviam si em pu pasar per copiar-te els passos...jejeje

Vane:Les proximes cap a fora d'espanya a fer de guiris amb condicions ee?

Pere:Encara no les has començat? Les tinras quan tothom treballi!

Hola Susi!:No sabia que tinguessis un bloc,ja mel mirare be,jeje.
Vosaltres tambe vau fer força quilometres e?
Al final no em vau haber d'ajudar amb el 4x4 a sortir de la sorra aquella del camí,no vegis com van patinar els neumàtics...

Anónimo dijo...

Weee!
Juer Quimi!! Quin art el teu amb la sorra... (Ja veig per les fotos que toques totes les facetes! jejeje) .. tant la de lliscar-hi com la d’erigir-la!! juaaaaa!!

Apss!! Dóna per fet el tema de l'artifo... i el 4x4, ja saps, sempre a disposició.
Una abraçada!

QUO ...llegint el volumen II de "El camino del Artista playero"

TRanki dijo...

Ei Quim,

Guay veure-us per Tossa..a veure si repetim un dia sense meduses!
Jo hi vaig tornar l'endemà i CAP PROBLEMA...com més moguda esta l'aigua millorrrrr!

Dew bow!