martes, 11 de mayo de 2010

Calienta que sales!

Un altre dia d'escalada familiar amb el meu germà i la meva cunyada.Aquest cop vam escollir l'escola de Sorralta (crec que es diu així) a la vora de Roda de Ter.
Amb les plujes caigudes el dia anterior no les teniem totes de que la roca estigués en condicions,però no ens quedarem a casa assegudets oi?
A sota el meu germà Lluis encadenant un 6a amb un dels passos clau ven empapat.

Aquesta escola es molt peculiar,ja que la majoria de vies han sigut "tunejades" d'alguna manera i que fan del sector quasi un rocòdrom.De fet penso que o t'agrada molt escalar aquí o no hi tornes més.Jo soc del que hi torna.
A sota jo matxacant els braços intentant un 6c de forats bastant desplomat.


El dia va anar molt bé amb bont sol,però la meitat dels sector estava empapat i regalimant aigua per tot arreu,així que ens vam centrar en les vies de la meitat esquerra que eren les més seques.
A sota l'Andrea batallant contra un 6b complicat.

El qui més va sorpendre va ser el meu germà que estava hiper motivat i fotent canya,i es que desde que ha deixat de ser cap de colla ha tornat amb ganes a l'escalada.M'auré de fotre les piles!!!
A sota el Lluis a la mateixa via d'abans superant el sostret.


Per acabar la jornada vam probar un 6a+ a la placa de forats on a tots tres sens va resistir alguns passos.Aquesta va ser la del "rebenton"!


3 comentarios:

JM dijo...

Doncs a mi em sembla un bon lloc, encara que no hi he anat. Vaig imprimirme fa unes setmanes les ressenyes de Sorralta i estic amb el gusanillo de anar-hi. Que tal el grau? Es molt ajustat?
He sentit parlar que es paregut a La Foixarda.

Salut

QUIMI dijo...

Hola!
Donç el grau em sembla com a tot arreu.Depen una mica les condicions de la via.Vui dir que em ba costar mooolt mes un 6b de romos que un 6c de desplom...ja se sap que a cadascú li van be certes vies.
Lo bó que té l'escola és que te bastants graus,desde el quart fins a vuité.
Sort!!

oriol dijo...

weeeeee Quimiiiiiiiiiii !!!

Ho arribem a saber i amb la Susi us passavem a veureee!!! (Recorda que nosaltres hi estem a 15 mins... Jurfff)

Vinga va, si com dius... ets dels que t'agrada escalar (ergo: malgrat ser com és la zona i repetiràs, hjajajaj)... ens avises, eh?

QUO... amb ganes de reveure't!!!