domingo, 6 de junio de 2010

Terrassa-Montserrat

Un altre cop el trio de la muelte es decideix a fer un altre excursió.M'estic referint al meu germà,la meva cuñà i jo.
Aquest cop ens plantejem anar a Montserrat caminant,cosa que sempre m'ha quedat pendent de fer.
Per la tarda de divendres truco al Serra i li demano consell per l'excursió,ja que ell la fa cada any amb la seva familia.
M'aconsella sortir desde les Pedritxes i seguir el camí de la Matagalls-Montserrat i que ho fem sobre la 1 de la nit.
A sota el recorregut a seguir i el gràfic amb els desnivells que habiem d'assolir.


Despres de sopar i fer unes birres a casa amb l'Aleix i el Marc ens acosten amb el cotxe al punt de sortida escollit.Es la 1:30 del divendres i en mig de sorolls de tota mena i una notable foscor ens disposem a començar la caminada.
A sota a l'estació de Renfe de Vacarisses (si no es pel meu frontal ni s'ens veu...)

Les primeres hores transcorren ràpid superant molta part del recorregut entre senders sortejant arbres i teles d'aranya amb les seves respectives aranyes,cosa que a ningú dels tres ens fà gens de gràcia.
A sota ja a Monistrol de Montserrat amb les primeres llums.


Ha sigut un encert indiscutible resseguir el camí de la "Matagalls",ja que les característiques marques verdes i vermelles eren constants en tot el recorregut fent que fos molt difícil perdrens.
A sota creuant el pont de Monistrol sobre les 6 del matí.


La dificultat d'aquesta sortida es centra en el seu final on s'ha d'ascendir fins al Monestir,tot lo que ho precedeix coincidim els tres que no és gaire exigent.
A sota l'Andrea observant la sortida del sol i començant a patir els efectes de la calor i la suor degut a l'inclinació del terreny.




Tots tres anem força bé,fins hi tot algú de nosaltres ens porta amb la llengua fora apretant el ritme,per alló d'entrenar una mica.
A sota arribant al camí cimentat que va a la santa cova....en deu minuts arribarem!



Una vegada a la plaça del monastir (a sota), pasem a veure la Moreneta.Són les 7:50 del matí.Hem invertit 6 hores i 20 minuts en fer la travessa,estem satisfets amb el temps.


Li faig una trucadeta a la Vane per dirli que estarem sobre les 9 a Monistrol i li dic que vingui a esmorzar amb nosaltres i que ens porti a casa que les cames no estan per tirar cohets i tornar en tren.
Però abans tenim que desfer la "drecera dels 3/4" que arriba al poble i que són 4 kilòmetres més.En total caminarem sobre els 26.
A sota la Vane esmorzant una bona buti.


Nosaltres ens vam demanar la tradicional butifarra amb mongetes que ens va sentar de maravella,només asseurem al cotxe em vaig clapar a l'instant,i es que 26 hores sense dormir es noten!

1 comentario:

MSN dijo...

Ja veig que tot va anar de luxe! ;)
Salut bou!