jueves, 10 de febrero de 2011

L'alternativa

Un altre visita a un dels sectors d'hivern per excelència de Montserrat,Can Jorba,que tot hi que les vies fàcils començen a estar una mica polidetes encara s'hi troba bona roca a les seves llargues vies amb més grau.



A sota el Sergi escalfant en un cinqué amb final de 6a+.Sempre vaig a escalfar a aquesta via i no sé perquè,ja que sempre pateixo un culló per acabarla...







Després vam anar a fer la clàsica del sector,una placa de 6a guapísima amb una entreda fineta que vam esquivar per la dreta.L'intenció era anar fins la segona R i atravessar el sostret,però hi faltava una xapa,així que només vam escalar la placa que és guapíssima.





La via estrella del dia va ser un 6c que hi ha a la dreta de la via anterior.Recordo que fa temps ens hi barallàvem però mai la vem encadenar.

En aquesta ocasió,el Sergi li va fotre ganes i se la va treure tot i la entrada explosiva de cantells petits que té i que li dona el grau.Ademés,els seus 30 metracos fan que la placa superior sigui un infern de braços infladíssims.



A sota jo començant el 6c i el Sergi a mitja via.








Un bon matí d'esportiva al solet no seria el mateix sense fer l'últim quintillo al bar,així que ens vam apropar a la vinya nova on tots els domingueros es fotien fins el c... de calçots per pendre la nostra merescuda birra.



No hay comentarios: