lunes, 4 de abril de 2011

Redrum

Ens tornem a trobar la cordada Valdivieso-Mayolas a peu d'una via.Aquest cop he escollit jo el lloc i la ruta a seguir,i com que aquest any m'he proposat visitar el màxim nombre de parets catalanes i no catalanes possibles,hem anat a petar a les parets d'Àger on sembla que per les ressenyes i comentaris bloggers hi ha alguna via que mola. L'escollioda ha estat la Redrum,sense excesiu grau i equipada.A l'arribada al sector ens han donat la benvinguda no sé quants milers d'orugues formant línies i piles per tot arreu del terra,el que no sabiem és que després arribariem a patir picors i irritacions per tot el cos!

De la via puc explicar que ens ha agradat molt,apart dels passatjes de roca solta i de no ser gaire contínua,té passos molt bons. A sota un exemple de perquè la gent bé a fer aquesta via,i es que la foto de la portada d'un llibre d'escalades fa referència a aquest ,mateix llarg.

La via es troba molt ben equipada amb spits,però als llargs finals (crec que al 7é ) has de donar la talla en algún pas un pel exposat ja que es distancien les xapes. Nosaltres,a peu de començar l'Ae del 8é llarg ens vam equivocar de via i vam començar a trepar per la que hi ha just a la dreta.Algú sap quina es i quin grau té aquell llarg?Al Sergi li faria gràcia saber contra què es va estar deixant la pell intentant alliberar-lo.... A sota jo en un altre moment molt fotogràfic de la quarta tirada i la seguent acabant l'últim llarg.



Els dos últims llargs ens han agradat molt,ja que puja el grau considerablement i et deixa una sensació d'haber lluitat contra la via.

Tot hi estar equipadeta nosaltres vam portar quatre friends mitjans i que algún anàvem posant de tant en tant.

A sota unes imatges amb musiqueta rollito Sergi per acabar el post.



8 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei sóc el Miki, vaya via més wapa no??? quines traves més aeries... mola molt el video!
Doncs Quimi vaig està fent artifo al pilar del segre amb el CTAC el disabte, vaig apendre bastant.
Ens diem algu.I cap a Regina...

mare dijo...

cada dia ho fas millor això de grabar, molt wai el video,un paisatge molt xulo.

Mingo dijo...

Felicitats per l'escalada. Te molta raó la teva mare, això del video cada dia ho fas millor.
Salut

Jaumegrimp dijo...

Ep Quimi! vau triar bé, una via de les que deixen bon regust, la via de la dreta és la Tercer Hombre, hi ha un bolt groc passada la feixa.

Anónimo dijo...

se ve que nadie dice nada de la reunion que te curraste ehhhhh!!!!
una via muy guapa con una roca que cuando es buena es excelente , lastima que no es una via continua sino seria la ostia!!!! y a mi esta via tardare bastante en olvidarla por nuestras amigas las orugas que me salio una urticaria del carajo. saludos y el video con esa pedaso de musicaaa.....

Amadeu dijo...

Molt guapo el video!
He flipat amb el bocata a mitja via.
Salut!
Amadeu

QUIMI dijo...

Miki: Cap a Regina JA!! siusplau!

Mare: El que més m'agrada de portar una càmera al cap és poder ensenyar els paissatjes per on anem.

Mingo: Lo dels vídeos per mi ja forma part de l'escalada.És com un al·licient afegit.

Jaume: En quant ens vam adonar que no era la nostra via,vam flanquejar fins retrobar la Redrum,el bolt groc no el vam veure,ni el tercer home tampoc,jejeje.

Anónimo: Si es que estas hecho de mantequilla coño! (es verdad,nadie dice nada de la peaso de R a tres puntos...)

Amadeu: Si algo té d'excelent aquesta via,són llocs per poder halar-te un bon entrepà de choriço ben tranquilet en una de les seves feixes.Merçi!

Anónimo dijo...

crec que vau sortir per la Tercer Hombre. Aquell llarg està de 6b o 6b+, porai...
salut

Marc