domingo, 22 de mayo de 2011

La Cutreclub

La regió d'agulles és una d'aquelles zones de Montserrat que sempre hi ha una via per anar afer,i ara més que la temperatura ja permet escalar a l'hombra sense quedar-te glaçat.
En aquesta ocasió,i per què el meu germà i la meva cunyada trenquessin totes aquestes setmanes de no escalar,hem anat a fer una vieta amb no gaire dificultat,però si amb algo de compromís amb la qualitat de la roca i la quantitat d'assegurances en alguns punts.



Ens ha costat bastant reconèixer l'inici de la via,tant que al final em començat a escalar a la primera reunió,ja que pensàvem que s'havia de trepar per una corda fixa que hem trobat per asolir el peu de via,i en realitat era l'inici de la canal del ninet que es troba equipada.

He començat a escalar jo,i crec que sensdubte m'he endut els millors llargs: el segon,quart i sisé,siguent l'últim el més guapo i continuat en dificultat i verticalitat.La resta han sigut una consecució de resalts molt curts on hem tingut que apretar molt els dits per fer els primers metres de sortir de les erres i amb poc grau la resta.

La roca ha sigut,de vegades,un condicionant per poder tibar amb decisió per progressar en els trams amb més grau.
També la col·locació de les assegurances en trams ha sigut incoherent,en llocs molt fàcils em trobat excés de peces i en algún llarg amb més grau n'hem trobat una de sola.

A dalt de tot hi ha la posibilitat d'enfilar-se a la "cafetera",però l'estat de la roca i la inexistent instal·lació per despenjar-se ens ha fet dessistir de probar-ho.

En definitiva,un dia d'escalada entretinguda per passar una bona estona en família.




2 comentarios:

andrea dijo...

Ole kimi k rapido!!

Por fin, despues de no se cuantos meses volvemos a la pared...a ver si nos ponemos la pilas(lo dijo por parte nuestra) y podemos hacer algun viote.

Salut!!

QUIMI dijo...

Pues menos hablar y más actuarrr!A entrenar se ha dicho...aunque no os ví sufrir demasiado este finde!