sábado, 23 de marzo de 2013

Navarro a la Roca dels Arcs

Més de mig any ha passat desde l'última vegada que vaig escalar en roca.Ja tocava ficar-hi remei,i per apaliar la sed trepadora què millor que una vieta sense compromís en quan a grau a la Roca dels Arcs,la Navarro,que està graduada de IV amb algún pàs aïllat de cinquè,perfecte!

Així que ens trobem al matí amb el meu germà Lluís i anem cap a Vilanova de Meià esperant que no ens faci gaire mal dia.
El resultat ha sigut molt bó.De la via no podem dir rés dolent,s'ha deixat fer molt bé i em disfrutat com nens,que ja tocava....
Tot just arribar al cim han començat a caure quatre gotes que sembla que s'hagin esperat a que acabessim d'escalar,ja només quedava baixar a fer un café al bar cirera i tornar cap a casa tot satisfets.Per quan la pròxima?

Ja sabeu que per mirar el vídeo en alta resolució (us ho recomano) primer premeu sobre el vídeo on fica vimeo i el podreu reproduir en HD desde la seva web.

5 comentarios:

Mar Mayolas dijo...

això dic jo, per quan la pròxima....? jejeje. Conyes a part, veient les imatges, pot ser enganyen, però dona la sensació de que l'heu disfrutat força, oi? bona roca!

QUIMI dijo...

Hola Mar! Vam disfrutar molt,em de recucperar més sobint aquests dies.Aviam si a la seguent hi anem tots.Una abraçada blogger!

Jaumegrimp dijo...

Ja tocava una piulada Quimi! bona activitat suau pel que ens tens acostumats, però desequipada que hi posa el pebre!
Fins la propera !

QUIMI dijo...

Hola Jaume!
Entre que m'he aficionat a còrrer,he sigut pare i una lesió què em fà la guitza...quasi no surto a trepar,però aixó no fà més què m'entrin més ganes!!

Jaumegrimp dijo...

Enhorabona per la paternitat!!