jueves, 6 de septiembre de 2007

savassona m'esborrona!

Aquest dimarts pasat el fanatisme va tornar a guanyar a la mandra i a les cinc de la tarda el Sergi i jo ens posavem cami de Vic per explorar la zona de blocs de Savassona.

Alla ens vam trobar amb el Ramon que ens faria de guia i que per variar tambe venia "ençegat per la sang que duia als ulls",vaja,igual que els demes.
Al final la tarda va estar genial,amb els dits destroçats (uns mes que daltres,eh Sergi...) vam parar de trepar ja a les fosques,sens dubte un altre lloc on tornarem,aquest cop amb algun repelent de mosquits...

Algu em sabria dir algun tipus d'informacio sobre varies vies que pujen per aquesta tapia que esta situada a la cara est de les onze ores de Sant Llorenç?
Per lo que he vist hi han algunes vies equipades amb burins prehistorics,suposo que dels antics artificials que es feien i al costat uns bolts molt ben parits,vaja com si hagessin lliberat la via.
De fet jo mateix vaig despenjar-me desde la reunio per probar aquest desplom,pero em vaig menjar els mocs ven menjats,vaig sortir de la via tivant de cintes a tope...

5 comentarios:

Mohawk dijo...

Per la paret de la foto hi puja la SatanKlaus, un primer llarg curt de 6b (crec recordar que amb spit) i després tota la fissura, que és A3 amb mala caiguda.

Lo dels bolts, si està força a la dreta i és una planxa tumbada de forats, rondava el 8c, bé, faltava que algú l'encadenés... no l'ha provada gaire gent, però algun fort si!

A tibar-li fiera!!

PGB dijo...

Ei Quimi! la placa de la foto és el "Sector dels dipòsits"
Tot son 8a`s o por ahi... majoritariament del Monk.

A la banda dreta, hi ha un tram rollo Gaites, amb alguna cutrada d'spits i burils i alguna amb parabolts. Ni idea de qui ni quan es van equipar però molaria investigar ;)

Anónimo dijo...

Es la zona de los depósitos.
Las reseñas se publilcaron en el Escalar especial Cataluña.
En general son 8a, con un 7b+, la 2ª contando a partir de la derecha.
La más conocida es la Fanatics, 7c+/8a que va paralela a la fisura central, por la placa blanca. La via de la fisura es un 8a u 8a+.
En el t4echo de la izquierda hay una vía de artifo.
Muy a la drecha hay otra placa tumbada, con dos vías de bolts, pero ni idea del grado.
Salu2

Mohawk dijo...

Iep Quimi! Si la planxa està sobre una lleixa, si que són els diposits, com bé t'expliquen els professionals de St. Llorenç!!

;)

QUIMI dijo...

Gracies per la info a tots,pero em sembla que encara tinc que menjar moltes sopes per aprofitar el sector...jejeje
La unica info que jo tinc es que hi ha una via anomenada oposicio que va per darrera d'aquest totxo,bastant precaria per cert...