sábado, 12 de junio de 2010

I open de velocitat de Terrassa

A la 1 de la matinada del divendres m'arriba un SMS del meu germà canviant els plans d'anar a fer clàsica a Montserrat per apuntar-nos a una competició de velocitat al rocòdrom de St. Llorenç de Terrassa,"ni que sigui pel sorteig de material" acabava el missatge...

Ales 9 erem fent la inscripció,en aquesta ocasió erem el Lluís,l'Andrea,la Yesi i el David.
No hi va haber gaire afluència de participants,degut a que el dia coincidia amb altres competicions,i aquest open era el primer d'aquest tipus que s'organitzava aquí.En total crec que erem sobre els 20 participants.

Cal reconeixer un altre cop la excelent organització del Club Munntanyenc St. Llorenç que no defrauda mai en ninguna prova que organitza.

Com que ja sabeu que el meu estil es penjar vídeos de l'activitat feta,aquest cop no serà menys i aquí us deixo les imatges de la jornada.



7 comentarios:

jclaramunt dijo...

Vas guanyar no bandarra!

Anónimo dijo...

felicidades perroflauta!!!!!! . pero no veo al lluis haciendo velocidad no e porque??????

JM dijo...

Ei Quimi, jo també vaig participar, i va ser molt divertit, i el ambient molt bó.
La organització estic d'acord amb tu, molt bona.
Felicitats per la victoria, a la próxima aniré més entrenat :)

Salut

QUIMI dijo...

Vaig guanyar sense esperarm'ho,que aixó mola més,jeje

La verdad es que todos subiamos bastante ràpidos (Lluís incluido,jajaja) pero tambien entraba el factor suerte de no tener ningun resbalon que te hiciera perder tiempo,porque en realidad,aunque subíamos de dos en dos,luchábamos contra el crono.

Hola Jose! M'hagués agradat saber que erets allà,llàstima que només ens coneixem pel blog.A la festa major de Terrassa organitzen un altre campionat que esta molt més entretingut i dura força més,amb compes de velocitat,lances i bloc.Aviam si tornem a coincidir.
Per cert,estic estudiant per les opos de bomber,ja em dirás algun truc per entrar,jejeje ;D

MSN dijo...

Perque no estava jo! que sino... jeje!
Molt be bou!

QUIMI dijo...

Aixó mai ho sabrem puteta meva...

JM dijo...

Els organitzadors ens van dir que a principis de juliol farian una compe de bloque en rollo per a tothom, així que ben segur que aniré i ens veurem.
Referent a las opos trucs no hi han, pero amb ganes, constancia i una mica de sort es posible, solo puc donar-te molts ánims i transmetre que a per a mi es el millor treball del mon, i m'ha canviat la vida radicalment per a millor.
Val molt la pena el sacrifici de la opo.
De totes maneres si necesitas alguna cosa i vols parlar de la opo m'ho dius.

Salut futur company.