domingo, 31 de agosto de 2008

mal pas,pic del martell i psicobloc!!

Demà començo a currar de nou i amb la feina bè la depresió post-vacacional.Sort que l'ultima setmana ha estat força entretinguda,el dimecres quedo amb el Marc Serra per fer una visita a l'escola berguedana del Mal Pas de no se que...perdoneu la meva poca cultura peró es que no m'enrecordo...
Vies moolt guapes amb un conglomerat diferent i atraient que van fer que disfrutessim del matí extra asolellat que vam patir.

A l'hora de dinar el plà era reunir-nos amb l'Ivan i la Montse a Can Ramon per fer un dinar tots junts aprofitant que l'Ivan treballa al poble de Montmajor,a deu minuts de les víes.
Entre l'amanida que va preparar la Montse,la carn arreboçada i el lambrusco,ens vam ficar les botes,i ja a la tarda debut a un camvi climatológic desfavorable ens vam entornar cap a Terrassa.

Al dia seguent em vaig llevar amb ganes d'investigar un sector on no hi había trepat mai,el Pic del Martell al Garraf.Així que vaig pillar el soloist i la resta de trastos i em vaig plantar a peu de sector.
La via que vaig escollir va ser La matanza de Prexas,una via de cuatre llargs rapelables tota equipada amb bolts i que no pasa de V+.
El resultat no podía ser millor,un viote amb molt de canto i sense perdre vertcalitat,amb una roca sorprenentment bona i sense polir.


Jo la vaig fer en dos llargs aprofitant que els solitaris no patim de fregaments de cordes,pero l'ultim llarg dels cuatre originals el vaig trobar més atlétic i sostingut que la resta,tot i que les ressenyes indica el mateix grau per a tots.
Com que aquest racó de la paret ès orientat al nord,vaig poder resguardar-me del sol mentre trepava,pero després no vaig dubtar en anar una estona a la platja,un contrast en el mateix dia al-lucinant.


Ja el divendres vaig tornar a quedar amb el Serra i en Rai per anar a Tossa a fer psicobloc,pero quan vam arrivar hi habia una plaga de meduses i una mica de brutícia acumulada a la cova.
Mentres ens ressignàvem allà va apareixer en Tranqui i la seva dona que veníen amb les mateixes intencions,i despres destar una estona xerrant vam decidir anar a Sant Feliu de Guíxols on hi ha una mena de canal natural amb un mur vertical d'uns deu o dotze metres i que te prou fundària per fer el mono.
A la foto de sota en primer pla en Rai volant des del cim de la tápia,poca broma que son més de deu metres,i en Tranqui al fons relaxan-se en víes de sisè grau.

Al final ens ho vam pasar de conya,ens vam ficar morenos i vam poder xerrar d'aventures i escalades pasades,sense nombrar l'atac indiscriminat a pedrades que els hi vam fer a unes meduses que es van atrevir a pasar per el canal...jejeje
A sota el Marc en plena travessa.


5 comentarios:

jclaramunt dijo...

Eiii Quimi! Encara haig d'anar al Malpas, tothom en parla molt bé. Veig que les vacances molt bé fiera! Aveure si quedem un dia!
SAlut

Anónimo dijo...

ei Quimi!
Se m'ha cremat la torrada llegint el teu últim post, ahhhhhhh!!!!!!
una merda que jo comenci vacances i tu les acabis.
Això de Sant feliu...hummm anem dissabte???? qui s'apunta a veure meduses????????
vaig trobar-me a Jclaramunt a Riugrèixer, no és mal lloc tampoc, a on anem a trepar dissabte?

QUIMI dijo...

Ei Claramunt!Les vacances sempre van be...jejeje
I el mal pas es de conya,sobretot perque les vies fan vora els 25 metres o mes.L'unic es que si fa molta calor millor no anar-hi.

QUIMI dijo...

AAAIIIII !!! que se li ha cremat la torradeta a la meva putetaaa jajajaja.
Disfruta les vacances a tope tiu que s'acaben aviaaat!!!
Ens truquem a finals de setmana i concretem algo per fer.
Adew corason!!

MSN dijo...

Malaides meduses eh!! bueno, tampoc va estar malament Sant Feliu!
Bonisima la foto del rai saltant ehh! juass, vaya pagesot!!
Ens veiem demà putilles!!!