domingo, 17 de octubre de 2010

Un altre a Riglos

El dia després d'escalar la Rabadá-Navarro a Ordesa amb el Miki vam decidir anar a trepar a Riglos escollint una via que sobretot estigués equipada,no excesivament llarga,ja que estavem petats,i de grau moderat.Així que l'escollida va ser la caida de los dioses,d'uns 140 metres i amb dificultats puntuals de 6b.




El dia acompanyava amb el sol,cosa d'agrair després del fred que vam pasar a Ordesa.La via ens va agradar molt,ja que presentava els típics bolos i "panzas" de la zona i tenia força cantell.

A sota jo obrint el primer llarg i el Miki després de superar un bon sostret.




La fatiga acumulada ens va fer decidir per aquesta via que no arriba fins dalt de ningún mallo principal,i la veritat és que vam encertar,ja que teniem que tornar cap a casa a la tarda i no ens voliem encigalar.

A sota el Miki afrontant un dels llargs superiors de la via i detall dels mega parabolts que hi ha per aquí instalats a les R o en línies de ràpels.



Com a nota curiosa us comento (jo no ho sabia) que s'esta construint una autovia desde Lleida fins a Osca (la A-22) i que fà que el trajecte Terrassa-Riglos es faci en només 3 hores!! UEEE!!

Un petit vídeo:


3 comentarios:

Mingo dijo...

Collons Quimi,anem a fer una vieta de 6b, pq estem petats, jo he d'estar superfresc per fer una via de 6b, ni aixi no sé no sé si me'n surtiria je je je . Enhorabona.
L'autovia esta a trossets, no? de lleida arriba fins quasi Almacelles i crec que el conyàs de Monzon te l'estalvies.

Anónimo dijo...

Doncs si l'A22 una autovia com aquí no tenim. I que segueix cap a Sabiñanigo foradant a saco el port de Monrepós.
Riglos, Guara, Midi d'Ossau, Ansaberre ja estan més aprop.

Parce

QUIMI dijo...

Jajaja,6b puntuals!! en realitat es una bona via d'iniciació a Riglos.
Entre l'A-22 i el quart cinturó del Vallés (B-40),aviat anirem per l'autopista per anar a comprar el pa..jejeje