martes, 9 de noviembre de 2010

Montserrat nord 2010

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la cinquena cursa "Montserrat nord",una mitja marató de muntanya.L'any passat ja em van entrar ganes d'apuntar-m'hi,però no em veia capaç d'acabarla.Aquest any,tot i no haber-me preparat més que fent un parell de sortidetes matinals m'he inscrit amb moltes ganes.






He procurat situar-me bastant enradera a l'hora de la sortida,ja que creia que tothom sortiria disparat,i a mi no em senta bé correr sense poder escalfar.La meva sorpresa ha sigut que els del darrera em sortit tots a un ritme fluixet,cosa que és d'agrair,però al primer embut d'entrada als corriols hem agut d'esperar quiets a poder passar degut a tota la gent que hi habia per davant.

Crec que el pròxim any intentaré situar-me més endavant per sortejar aquests embuts i poder establir el meu ritme en els corriols.

A sota una fotografia extreta d'internet on casualment m'han retratat encarant la canal de Sant Jeroni.Soc el de la camiseta groga.





A l'arribada al mirador de Sant Jeroni ja estic patint enrampades als bessons i m'aig d'aturar a estirar una mica.De totes maneres m'he sorprés de lo ràpid que he pujat.En 1 hora i mitja de Monistrol al cim de Montserrat.

La baixada ha sigut una mica agònica,enradera queden tots els adelantaments que he pogut fer a la pujada.Ara es tracta d'establir un ritme "d'anar fent" i aguantar fins a baix.La pujadeta de la Santa Cova m'ha acabat de destroçar i noto alguna butllofa al peu dret,però ja només queda el tram de baixada del camí dels 3/4 on en els trams més tècnics puc avançar a alguns corredors.

Just sobrepassar un cartellet anunciant que queden 2 quilòmetres canvia el camí i es torna planer i ample.A les meves pobres cames no li han sentat bé aquest canvi i m'aig d'aturar per anar estirant i fent algún tram caminant per lluitar contre les enrampades,bufff que dur!!!

Per fí arribo a la meta conseguint acabar la meva primera cursa de muntanya amb un temps de 2 hores 48 minuts i en la posició 190 de 320 corredors que han acabat dins del temps reglamentari,supercontent!!

Felicitar al guanyador de la prova que ho ha aconseguit en un temps d'1 hora 58 minutets i també a l'organització que no ha fallat en rés.

Al balcó de la lluna hi trobareu la classificació final i a sota el reorregut aproximat d'aquesta cursa.




3 comentarios:

vane dijo...

eres una maquina!

QUIMI dijo...

Gracias Vane! la próxima te apuntas no??

VANE dijo...

NO....JEJEJEJEJEJEEE!!