viernes, 20 de febrero de 2015

Snowrunning

 Aquesta setmana he decidit fer dues coses que no havia fet mai,bueno,una sí,però feia mol de temps que no,així que vaig anar amb el Max a córrer per la neu i a publicar-ho al blog,excusa perfecte per treure-li la pols a les tecles de l'ordinador...

Arribem a l'estació d'esquí del Port del Comte abans de les deu del matí i a -2º de temperatura,perfecte!El Max està eufóric de veure la neu i no para de bordar.En aquesta ocasió li he preparat un bon esmorzar abans de sortir de casa,li he barrejat un iogurt amb el pinso i de postres 5 galetes,avui el necessito amb tota la força possible,tot i que amb la motivació que ha baixat del cotxe crec que và sobrat.




Comencem a córrer amb una pujada constant però suau,poc a poc ens dirigim a la cara nord i trobant més neu,m'apassiona poder disfrutar de la muntanya entre setmana.




Al Max no hi ha qui l'atrapi als trams més planers,li puc esbrinar el somnriure a la cara mentre s'enfonsa a la neu i lluita per avançar.Ara toca la pujada fins al Tossal d'Estivella,gairebé a 2400 metres,aquí la neu quasi ha desaparegut i correm sobre pedra.Es comencen a notar els quilómetres i al cim fem una parada per beure aigua i fer fotos,el més dur ja està fet,d'aquí al cotxe tot baixada.




Quasi 10 km ens ha sortit la volteta,el récord del Max! Jo estic content per poder tornar a trotar cada dia més amb menys dolor,ja quasi puc córrer amb la nova tècnica sense estar pensant com ficar els peus a cada passa,cosa que fà quatre mesos veia impossible.
Ja només queda tornar cap a casa,dinar i preparar-me per anar a la feina,o què us pensàveu?jajaja



4 comentarios:

Mar Mayolas dijo...

Com molaaaa!!! Jajaja

QUIMI dijo...

Mar,encara hi ha temps i neu per fer-ne un altra.. ;)

MARE dijo...

Ia saps que as de fer si vols que el Max et segueixi.jajajaj...

QUINA PAU ES RESPIRA NO?

Dr Purva Pius dijo...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.